Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu s-a accidentat şi va sta până la sfârşitul lunii: Trec şi peste asta

Mutu s-a accidentat şi va sta până la sfârşitul lunii: Trec şi peste asta

Mutu s-a accidentat şi va sta până la sfârşitul lunii: Trec şi peste asta
15 Noi 2010   •   14:04

Nici nu s-a acomodat bine cu terenul de fotbal după cele 9 luni de suspendare pentru doping şi Mutu trebuie să ia din nou o pauză. De această dată din cauza unei accidentări. Adrian Mutu a cedat în al patrulea meci disputat în 13 zile şi a suferit o miotendinită de gradul întâi, fără ca muşchiul aductor lung să fie afectat, aşa cum se crezuse iniţial.

Antrenorul Mihajlovici regretă că nu l-a odihnit pe atacantul Fiorentinei, care a insistat să joace cu Cesena şi care acum va sta pe bară între 10 şi 14 zile, conform unui comunicat al clubului toscan. "Înaintea meciului, l-am întrebat pe Adrian dacă vrea să se odihnească, dacă se simte bine după efortul depus în acest ritm infernal. Aveam de gând să-l ţin rezervă şi să-l titularizez pe Ljajici. Dar el a preferat să joace", a explicat antrenorul Fiorentinei.

"Nu îmi este bine, dar voi trece şi peste această problemă cu ajutorul familiei, a lui Consuelo, a copiilor mei şi a mamei mele care este în Italia. Toţi sunt alături de mine", a declarat Mutu.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close