Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho, taxat pentru gestul cu "mâinile încătuşate". Alţi patru interişti au fost suspendaţi

Mourinho, taxat pentru gestul cu "mâinile încătuşate". Alţi patru interişti au fost suspendaţi

Mourinho, taxat pentru gestul cu "mâinile încătuşate". Alţi patru interişti au fost suspendaţi
22 Feb 2010   •   19:26

Lega Calcio a confirmat că antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, a fost suspendat pentru trei etape şi amendat cu 40.000 de euro după reacţiile lui la partida cu Sampdoria, scor 0-0, de sâmbătă.

Inter a avut doi oameni eliminaţi în prima repriză - fundaşii Walter Samuel şi Ivan Cordoba -, iar portughezul şi-a pierdut cumpătul făcând la finalul partidei un gest ca şi cum ar fi fost încătuşat. Totodată, Mourinho a râs isteric atunci când Samuel Eto'o a primit cartonaş galben pentru o cădere în careu, considerată de arbitru drept simulare.

Judecătorul sportiv Giampaolo Tosel şi-a motivat decizia spunând că Mourinho i-a provocat în mod repetat pe oficialii partidei prin acţiuni nepotrivite şi a pus la îndoială prezenţa procurorilor federaţiei pe băncile de rezervă ale lui Inter şi Sampdoria. Mourinho a fost

În acelaşi timp, patru titulari ai lui Inter au fost suspendaţi. Samuel şi Cordoba au primit câte o etapă pentru cartonaşele lor roşii, în timp ce mijlocaşii Esteban Cambiasso şi Sulley Muntari au fost suspendaţi două etape pentru comportamentul din afara terenului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Inter Milano
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close