Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho, supărat: "Italia nu mă respectă. După finala Ligii mă gândesc dacă o las pe Inter"

Mourinho, supărat: "Italia nu mă respectă. După finala Ligii mă gândesc dacă o las pe Inter"

Mourinho, supărat: "Italia nu mă respectă. După finala Ligii mă gândesc dacă o las pe Inter"
18 Mai 2010   •   21:47

Antrenorul lui Internazionale Milano dă tot mai multe indicii că nu îl va prinde toamna pe "Giuseppe Meazza". Lusitanul care a condus-o pe Inter spre finala Ligii Campionilor nu se simte confortabil în Italia şi ar putea pleca undeva unde să i se arate mai mult respect. Mourinho spune că nu are nicio obligaţie morală să rămână la Milano, din moment ce a dat tot ce putea în mandatul în Italia.
"Nu e vorba despre contract sau despre bani, chiar îmi e puţin ruşine că am câştigat atât de mult, în contextul crizei economice. Dar este vorba despre satisfacţii profesionale şi despre respect, într-o ţară în care am avut atâtea probleme din punct de vedere fotbalistic. Italia nu mă respectă. După finala Ligii Campionilor, vreau două sau trei zile în care să mă gândesc liniştit la viitorul meu profesional. Inter nu poate face mai mult decât a făcut pentru a mă face fericit. Jucătorii sunt fantastici, relaţia cu suporterii este caldă, toţi oamenii din club sunt fantastici", a declarat Mourinho într-o conferinţă de presă.
Cei care speră că Mourinho va rămâne la Inter dacă va câştiga finala Ligii Campionilor au avut parte de o veste proastă de la lusitan. Acesta a spus că meciul de la Madrid nu va cântări în nici un fel în decizia sa.
"Rezultatul finalei de sâmbătă nu poate schimba nimic. Inter nu îmi datoreazã nimic, iar eu nu îi datorez nimic lui Inter, pentru că i-am dat totul. Sunt foarte liniştit în privinţa asta. Când clubul m-a ales, a ales bine; la fel de bine îl va alege şi pe succesorul meu. Dimensiunea umană a jucătorilor ajută mult la construirea puterii unui antrenor. Jucătorii acestei echipe m-au ajutat să fiu un antrenor bun; ar face la fel şi cu succesorul meu. Însă deocamdată eu sunt antrenor la Inter şi poate voi rămâne. Am contract până în 2012 sau 2013, nu-mi amintesc exact", a surprins antrenorul portughez.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close