Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho: "Cu jucători aşa bătrâni Inter nu va putea niciodată să cucerească Liga Campionilor"

Mourinho: "Cu jucători aşa bătrâni Inter nu va putea niciodată să cucerească Liga Campionilor"

Mourinho: "Cu jucători aşa bătrâni Inter nu va putea niciodată să cucerească Liga Campionilor"
25 Mar 2009   •   18:08

Tehnicianul portughez Jose Mourinho le-a pus gând rău jucătorilor bătrâni de la echipa pe care o antrenează, Inter Milano. Eliminarea timpurie din Liga Campionilor, încă din faza optimilor de finală, este văzută, însă, ca un bun prilej pentru a revoluţiona lotul "nerazzurilor". 12 jucători din 28 au peste 30 de ani, iar Mourinho consideră că Inter nu poate face performanţă în aceste condiţii.
Victoria lui Manchester United în dubla manşă din optimile de finală ale Ligii Campionilor nu le-a picat bine oficialilor clubului italian Internazionale Milano. Convins că Inter nu poate continua în această formulă, antrenorul portughez i-a cerut preşedintelui Moratti să vândă jucătorii bătrâni din lot şi să cumpere patru sau cinci fotbalişti tineri, de perspectivă. În acest moment, Inter pare că aspiră la condiţia rivalei AC Milan, cunoscută pentru "moşii" pe care îi trimite în teren în ultimii ani, şi ţine în lot foarte mulţi jucători bătrâni. Toldo, Materazzi, Zanetti, şi Figo au depăşit, toţi, 35 de ani, dar mulţi alţii sunt aproape, având cel puţin 30.
"Nu voi mai rămâne la club dacă în lot vor rămâne în continuare mai mulţi jucători bătrâni decât tineri. Accept provocarea doar dacă vor fi achiziţionaţi patru jucători de nivel înalt. În orice caz, nu mai vreau sã lucrez cu 29 de jucători, trebuie să vindem dintre ei", a spus Mourinho, care mai vrea şi să fie reînnoită infrastructura de la baza de pregătire a clubului, potrivit Mediafax.
"Dispunem de doi tineri cu un potenţial ridicat, ca Balotelli şi Santon, dar nu trebuie să ne mulţumim cu atât, vom avea nevoie de patru sau cinci jucători ca aceştia în sezonul viitor. O echipă care priveşte în perspectivă are nevoie să-şi schimbe mentalitatea", a conchis tehnicianul lusitan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Liga Campionilor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close