Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Michael Schumacher a contribuit cu 900 de euro la transferul lui Lukas Podolski la FC Koln

Michael Schumacher a contribuit cu 900 de euro la transferul lui Lukas Podolski la FC Koln

Michael Schumacher a contribuit cu 900 de euro la transferul lui Lukas Podolski la FC Koln
25 Feb 2009   •   17:15

Conform cotidianului spaniol Marca, fostul campion mondial de Formula 1, germanul Michael Schumacher, a achitat 900 de euro pentru a ajuta clubul FC Koln să îl achiziţioneze pe atacantul Lukas Podolski.
Oficialii clubului german trebuie să achite 10 milioane de euro în contul celor de la Bayern Munchen, de unde Podolski a anunţat că va pleca pentru a reveni la echipa la care a debutat, şi au recurs la o metodă inedită pentru a strânge un milion de euro: au publicat pe site-ul clubului un portret al lui Podolski, format din 37.500 de pixeli, iar suporterii au fost invitaţi să cumpere câte un pixel din imaginea digitală la preţul de 25 de euro bucata.
Potrivit clubului FC Koln, citat de Mediafax, Schumacher a cumpărat pixeli în valoare de 875 de euro şi a postat un mesaj pe site-ul clubului: "Deci, băiete, te-ai decis să-ţi urmezi inima... Acum poţi arăta de ce eşti în stare şi să-i bucuri din nou pe fanii echipei FC Koln".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen
Cele mai noi știri
Parteneri
x close