Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Metalist strică sărbătoarea turcilor de la Galata. Benfica, umilită în Grecia

Metalist strică sărbătoarea turcilor de la Galata. Benfica, umilită în Grecia

Metalist strică sărbătoarea turcilor de la Galata. Benfica, umilită în Grecia
27 Noi 2008   •   23:34

După două victorii în primele două etape din grupa B a Cupei UEFA, Galatasaray părea că îşi va asigura calificarea în primăvara europeană după meciul cu Metalist Kharkiv, însă ucrainenii au obţinut o victorie dramatică la Istanbul, scor 1-0.
Edmar a fost cel care a uluit asistenţa pe Ali Sami Yen, cu nouă minute înainte de fluierul final, în timp ce portarul Olexandr Goriainov s-a asigurat pe întreg parcursul meciului că turcii nu vor marca. Volkan Yaman, Arda Turan şi Milan Baros şi-au văzut şuturile parate de portarul oaspeţilor, care a prins o zi mare.
Metalist va încerca acum să se califice pentru şaisprezecimile competiţie, când va întâlni pe 3 decembrie Olympiacos pe teren propriu, într-o etapă în care Galatasaray va încerca din nou să îşi consolideze prima poziţie în clasamentul grupei B, cu o victorie la Hertha Berlin.
În a doua partidă a serii din grupa B, Olympiacos Pireu a făcut instrucţie pe teren propriu cu Benfica Lisabona, obţinând prima victorie în grupă, scor 5-1, şi prelungind criza lusitanilor. Galletti a deschis rapid scorul pentru gazde, în primul minut de joc, ca Patsatzoglou şi Diogo să puncteze şi ei în minutele 18 şi 24. Luiz a redus din handicap, în minutul 33, însă gazdele aveau să intre la cabine cu un avantaj de trei goluri, după reuşita lui Belluschi. Apoi, în repriza secundă, Diogo şi-a trecut în cont ?dubla?, marcând în minutul 53 pentru 5-1.
Clasamentul grupei B
1. Galatasaray ? 6 puncte, 3 partide
2. Metalist ? 4p, 2p
3. Olympiacos ? 3p, 2p
4. Hertha ? 2p, 2p
5. Benfica ? 1p, 3p
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close