Antena 3 CNN Sport Fotbal extern McClaren lasă Twente după ce a cucerit tilul, pentru că a promis familiei că stă cel mult doi ani în Olanda

McClaren lasă Twente după ce a cucerit tilul, pentru că a promis familiei că stă cel mult doi ani în Olanda

McClaren lasă Twente după ce a cucerit tilul, pentru că a promis familiei că stă cel mult doi ani în Olanda
11 Mai 2010   •   13:31

Fostul antrenor al lui Middlesbrough din perioada în care echipa engleză a eliminat Steaua din semifinalele Cupei UEFA, Steve McClaren, şi-a dat acordul să preia echipa germană Wolfsburg. Acesta va renunţa la gruparea olandeză Twente, pe care a condus-o spre primul titlu din istorie în Olanda.

McClaren a preluat Twente în 2008, la şapte luni după ce aventura pe banca tehnică a Angliei s-a tereminat umilitor. "Am petrecut doi ani minunaţi la Twente, care s-au încheiat fabulos, dar i-am promise soţiei şi copiilor că vom sta în Olanda doar doi ani. Acum ne vom muta în Germania", a declarat McClaren pentru cotidianul olandez TC Tubantia.

În primul sezon la Twente, clubul a terminat pe locul doi în campionat şi a pierdut finala Cupei cu Heerenveen, dar în acest sezon a cucerit titlul cu un punct în faţa lui Ajax, dovedind că este capabil să câştige trofee cu echipe considerate outsidere.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close