Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mbappe a cerut PSG să-i achite salarii şi prime neplătite de 80 de milioane de euro

Mbappe a cerut PSG să-i achite salarii şi prime neplătite de 80 de milioane de euro

Mbappe a cerut PSG să-i achite salarii şi prime neplătite de 80 de milioane de euro
Mbappe a cerut PSG să-i achite salarii neplătite de 80 de milioane de euro. Sursa foto: Hepta- Abaca Press / Thibaud MORITZ
de Georgiana Adam    |    22 Iun 2024   •   12:28

Atacantul francez Kylian Mbappe a cerut oficial clubului parizian Paris Saint-Germain să-o achite salariile şi primele neplătite, au anunţat vineri surse din dosar, confirmând informaţia publicată de cotidianul L'Equipe, potrivit agerpres.ro.

Kylian Mbappe este în conflict cu Paris Saint-Germain, dar a făcut solicitarea prin intermediul avocaţilor săi, ca urmare a plecării sale la Real Madrid.

Mbappe a trimis recent o cerere la clubul din capitala Franţei pentru a-i solicita reglarea plăţilor, cererea fiind notificată la Liga de fotbal profesionist din Franţa (LFP).

Paris Saint-Germain nu i-a plătit lui Mbappe salariul pe luna mai, situaţie repetată şi în luna aprilie, conform L'Equipe.

Clubul parizian pune astfel presiune pe vedeta sa din ultimele sezoane pentru a „recupera” 80 de milioane de euro reprezentând bonusul de fidelitate la care jucătorul părea dispus să renunţe vara trecută în schimbul reintegrării în lotul parizienilor din care fusese exclus.

PSG i-a reţinut jucătorului până în prezent două plăţi lunare şi un bonus care era prevăzut, întrucât prima din februarie fusese achitată, în speranţa că în sfârşit Real Madrid va fi cel care va plăti.

Dar când PSG a devenit conştient că echipa madrilenă nu va plăti aceşti bani, neavând nicio obligaţie întrucât Mbappe va fi liber abia la finalul lunii iunie, preşedintele lui PSG, Nasser Al Khelaifi, a căutat o altă modalitate de a-l forţa pe jucător să-şi respecte promisiunea făcută vara trecută, aceea de a renunţa la bonusul său.

Însă Mbappe consideră că această renunţare a presupus reintegrarea sa în lot şi, din moment ce l-a anunţat în luna februarie pe Al Khelaifi că va părăsi clubul francez, i s-a limitat timpul de joc şi i s-au creat prejudicii.

Concret, jucătorul francez consideră că motivele pentru care antrenorul Luis Enrique l-a ţinut mai mult timp pe banca de rezerve în ultima parte a sezonului nu au fost de natură sportivă şi că, în fapt, preşedintele nu şi-a îndeplinit obligaţiile asumate vara trecută.

Starul francez Kylian Mbappe a devenit oficial jucătorul lui Real Madrid la începutul acestei luni, urmând să fie prezentat în data de 16 iulie, la două zile după finala EURO 2024.
 

×
Subiecte în articol: Kylian Mbappe
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Val de zboruri întârziate în România. Sezonul vacanţelor a început ca un coşmar
x close