Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Marica: "Unirea e bună şi regret că joc împotriva românilor, dar vreau să marchez!"

Marica: "Unirea e bună şi regret că joc împotriva românilor, dar vreau să marchez!"

Marica: "Unirea e bună şi regret că joc împotriva românilor, dar vreau să marchez!"
28 Sep 2009   •   19:59

VfB Stuttgart este în Bucureşti, în aşteptarea meciului de marţi din Grupa G a Ligii Campionilor. Acesta va fi al treilea meci din acest început de sezon pe care vârful şvabilor, Ciprian Marica, în va juca împotriva unei echipe româneşti, situaţie care nu îl bucură pe internaţionalul român. Marica ar fi preferat să nu întâlnească echipele româneşti FC Timişoara şi Unirea Urziceni, dar dă asigurări că îşi va apăra corect şansele în partida de marţi, de pe stadionul Steaua.
"Îmi pare rău că joc din nou contra unei echipe din România. Sunt român, dar sunt jucator profesionist şi trebuie să îmi fac datoria cât mai bine la echipa mea de club. Am venit aici pentru a câstiga meciul. Unirea e o echipă compactă, foarte bine organizată din toate punctele de vedere, cu un patron cum rar vedem în fotbalul românesc, cu un antrenor care e lasat să-şi facă treaba. Nu întâmplator Unirea joacă în Liga", a declarat Marica la conferinţa de presă care precede partida.
Babbel: Marica nu joacă dacă nu e pregătit
Marica ar putea să scape de calvarul de a juca împotriva unei echipe româneşti, întrucât antrenorul lui Stuttgart, Markus Babbel, îi atrage atenţia că nu poate juca dacă nu se pregăteşte bine.
"Marica joacă în general doar dacă e bun şi merită", spune Babbel.
Babbel nu se teme de misiunea în necunoscut pe care echipa sa trebuie să o îndeplinească marţi, şi spune că Stuttgart trebuie să fie agresivă pentru a se impune.
"Mă bucur că am venit aici pentru a juca al doilea meci în grupele Ligii Campionilor. Adversarul nostru nu prea este cunoscut, dar trebuie să fim atenţi şi să jucăm la un nivel de Liga Campionilor. Chiar dacă Urziceniul nu joacă pe terenul propriu, ci la Bucureşti, asta nu contează pentru noi, trebuie să continuăm jocul nostru de sâmbăta trecută din campionat (n.r. - VfB Stuttgart a învins Eintracht Frankfurt, scor 3-0), să demonstrăm că avem agresivitate, capacitate de a alerga în faţa unei echipe care şi-a arătat calităţile la Sevilla", a încheiat Babbel.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close