Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United trece de Stoke cu 2-1 şi ia avans faţă de City

Manchester United trece de Stoke cu 2-1 şi ia avans faţă de City

Manchester United trece de Stoke cu 2-1 şi ia avans faţă de City
05 Ian 2011   •   11:43

Manchester United s-a distanţat la trei puncte în fruntea Premier League, după ce a învins, marţi, cu scorul de 2-1, pe Stoke City. După alte partide, Fulham şi Birmingham au părăsit zona retrogradării, învingând cu 3-0 pe West Bromwich Albion, respectiv 2-1 pe Blackpool.

Javier Hernandez, cel care adusese victoria lui United şi în etapa trecută cu WBA, scor 2-1, a deschis scorul după 27 de minute pe Old Trafford, după centrarea lui Nani.

Stoke a egalat la cinci minute după pauză, când Dean Whitehead a înscris primul gol al formaţiei sale pe Old Trafford din 1980, după ce s-a înălţat nemarcat în careu şi a trimis cu capul centrarea lui Tuncay. Imediat după minutul 60, însă, United, singura echipă neînvinsă din prima ligă englezească în acest sezon, a revenit în avantaj prin şutul plasat al lui Nani de la 20 de metri.

Manchester City poate egala United dacă învinge pe Arsenal miercuri, însă "diavolii roşii" au oricum un meci mai puţin disputat. O victorie pentru "tunari" ar însemna că aceştia urcă pe locul doi în locul lui City, la două puncte în urma lui United.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close