Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester City ? Manchester United 0-1. Rooney aduce victoria în derby-ul oraşului

Manchester City ? Manchester United 0-1. Rooney aduce victoria în derby-ul oraşului

Manchester City ? Manchester United 0-1. Rooney aduce victoria în derby-ul oraşului
30 Noi 2008   •   18:35

Golul marcat de Wayne Rooney în prima repriză i-a oferit lui Manchester United victoria pe terenul rivalei din oraş, Manchester City, într-un derby plin de evenimente. United a dominat debutul de meci, dar City a avut cea mai mare ocazie de a înscrie prin Stephen Ireland, care a nimerit bara.
Wayne Rooney a urmărit apoi şutul respins al lui Michael Carrick pentru a sparge gheaţa, iar City şi-a făcut speranţe după ce Cristiano Ronaldo a văzut al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu. Atacantul portughez se afla într-o poziţie bună de a marca, dar în loc să lovească mingea cu capul a încercat să o prindă cu mâinile, explicând apoi că a crezut că arbitrul a fluiera fault la o fază petrecută în spatele său. Arbitrul nu s-a lăsat înduplecat şi l-a sancţionat pe viitorul ?Balon de Aur?, care la faza primului cartonaş galben l-a aplaudat ironic.
Pe final, City putea egala, dar şutul lui Richard Dunne a respins de pe linia porţii, pentru ca apoi Joe Hart să evite un gol după un lob superb al lui Rooney de la mare distanţă. Deşi au jucat mai bine de 20 de minute în superioritate numerică, gazdele au avut singura ocazie importantă de a egala prin şutul lui Dunne.
Rezultate înregistrate sâmbătă:
Aston Villa - Fulham 0-0
Middlesbrough - Newcastle U. 0-0
Stoke ? Hull 1-1
Sunderland ? Bolton 1-4
Wigan ? West Bromwich 2-1
Meciuri care se dispută duminică:
Portsmouth ? Blackburn
Tottenham ? Everton
Chelsea ? Arsenal
Liverpool ? West Ham (luni)
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close