Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester City îl vrea pe Michael Owen

Manchester City îl vrea pe Michael Owen

Manchester City îl vrea pe Michael Owen
28 Dec 2008   •   15:59

Manchester City este de aşteptat să facă o ofertă de 6 milioane lire pentru atacantul lui Newcastle, Michael Owen, la deschiderea sezonului de transferuri din ianuarie, ce se deschide joi. Bogata formaţie crede că poate profita de decizia lui Owen de a amâna semnarea unui contract şi astfel să îşi asigure aportul atacantului Angliei.
Owen are acum o înţelegere de 120.000 de lire pe săptămână, iar contractul mai este valabil doar şase luni, în vreme ce atacantul s-a arătat pregătit să rămână la actuala formaţie doar până la finalul sezonului. Oricum o ofertă bună ar putea tenta Newcastle să îl vândă acum decât să îl scape gratis la finalul contractului, în vară.
Owen a avut ocazia în meciul de duminică cu fosta sa formaţie că este în formă, lucru care nu prea i-a ieşit. De altfel o revenire la Liverpool ar fi imposibilă din pricina lui Rafael Benitez, care a vrut să îl vândă pe jucător încă de când a venit pe Anfield.
Acum Benitez se pare că este interesat de un jucător de-al lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk, mijlocaşul croat Dario Srna.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close