Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester City -Arsenal 4 - 2. Adebayor riscă suspendarea după celebrarea golului pentru gazde. Rezultate Anglia. (VIDEO)

Manchester City -Arsenal 4 - 2. Adebayor riscă suspendarea după celebrarea golului pentru gazde. Rezultate Anglia. (VIDEO)

Manchester City -Arsenal 4 - 2. Adebayor riscă suspendarea după celebrarea golului pentru gazde. Rezultate Anglia. (VIDEO)
12 Sep 2009   •   19:50

Emmanuel Adebayor ar putea fi ?anchetat? de federaţia engleză după celebrarea golului din meciul contra fostei sale echipe, Arsenal, din cauza unui atac asupra lui Robin van Persie şi o manifestare neregulamentară în faţa suporterilor.
Atacantul lui Manchester City, Adebayor, cumpărat cu 25 milioane de lire de la Arsenal în vară, şi-a menţinut recordul de goluri după reuşita din partida City - Arsenal 4-2.
Atacantul din Togo va fi însă subiectul unor investigaţii din cauza conduitei din această partidă. Deşi a scăpat de arbitru în minutul 72, când a părut că l-a atins cu gheata pe faţă pe Van Persie, el a primit cartonaş pentru că a alergat tot terenul să celebreze reuşita sa din minutul 81 în faţa fanilor Arsenal furioşi, iar felul în care s-a manifestat a provocat furie în rândul suporterilor oaspeţi ce au provocat intervenţia stewarzilor.
Arsenal, care a pierdut cu 2-1 pe Old Trafford acum două săptămâni a început în forţă şi a dominat mare parte din meci. Cu toate acestea, performanţa lor nu a fost de ajuns.

Manchester City 4 - 2 Arsenal

20' [1 - 0] M. Almunia (autogol)
62' [1 - 1] R.v. Persie
74' [2 - 1] C. Bellamy
80' [3 - 1] E.S. Adebayor
84' [4 - 1] S.W. Phillips
88' [4 - 2] T. Rosicky



Rezultate Premier League etapa 5



Blackburn R. 3 - 1 Wolverhampton W.
Liverpool 4 - 0 Burnley
Manchester C. 4 - 2 Arsenal
Portsmouth 2 - 3 Bolton W.
Stoke C. 1 - 2 Chelsea
Sunderland 4 - 1 Hull C.
Wigan Athletic 1 - 0 West Ham U.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester City Arsenal
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close