Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Maldini îşi face griji: "AC Milan nu şi-a vândut niciodată jucătorii de top, nu va mai cuceri Liga!"

Maldini îşi face griji: "AC Milan nu şi-a vândut niciodată jucătorii de top, nu va mai cuceri Liga!"

Maldini îşi face griji: "AC Milan nu şi-a vândut niciodată jucătorii de top, nu va mai cuceri Liga!"
10 Iun 2009   •   19:46

A venit vremea schimbării la AC Milan, o echipă care nu era obişnuită cu schimbarea şi care, în ciuda insinuării în echipă a unor jucători precum Pato, Beckham sau Ronaldinho. Plecarea lui Kaka după şase ani de la AC Milan la Real Madrid îl îngrijorează pe fostul căpitan al "rossonerilor", Paolo Maldini. Proaspăt retras, Maldini crede că fără fostul "Balon de Aur" brazilian AC Milan îşi va pierde mare parte din anvergura sa europeană şi nu va mai reuşi prea curând să cucerească trofeul Ligii Campionilor.
"Milan nu şi-a vândut niciodată cei mai buni jucători, iar această tranzacţie, după părerea mea, reprezintă o cotitură epocală în istoria clubului. Cu două sau trei nume noi, actuala echipă a lui AC Milan s-ar fi putut impune din nou în Champions League. Deşi nu ştiu ce fotablişti vor fi aduşi în această vară, după plecare lui Kaka totul va deveni mai dificil, iar cucerirea trofeului Ligii Campionilor a devenit aproape o utopie", a precizat Paolo Maldini, potrivit prosport.
Paolo Maldini s-a retras la finalul acestui sezon din activitatea competiţională, dar aceasta nu a fost singura schimbare importantă de la AC Milan. Mijlocaşul Ricardo Kaka a plecat la Real Madrid pentru 65 de milioane de euro, după şase ani petrecuţi pe San Siro, iar antrenorul echipei din ultimii opt ani, Carlo Ancelotti, şi-a reziliat contractul cu gruparea milaneză şi i-a lăsat locul brazilianului Leonardo. Acesta este la debut în cariera de tehnician dar a primit încredere deplină din partea patronului Silvio Berlusconi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Real Madrid Carlo Ancelotti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close