Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lyon şochează Real Madrid: Gazdele nu vor juca finala de pe Bernabeu. Milan, umilită la Manchester

Lyon şochează Real Madrid: Gazdele nu vor juca finala de pe Bernabeu. Milan, umilită la Manchester

Lyon şochează Real Madrid: Gazdele nu vor juca finala de pe Bernabeu. Milan, umilită la Manchester
10 Mar 2010   •   23:40

Liga Campionilor şi-a mai aflat două sfert-finaliste miercuri seară. Marea surpriză s-a produs la Madrid, unde Real nu a reuşit să treacă de Olympique Lyon şi a rata astfel o şansă unică de a juca finala competiţiei pe teren propriu. În cealaltă partidă, Manchester United a defilat în meciul "diavolilor roşii" cu AC Milan, italienii părăsind competiţia cu coada între picioare după declaraţiile războinice dinaintea meciului.

Real Madrid a remizat, scor 1-1, pe teren propriu cu Lyon, după ce francezii câştigaseră partida tur cu 1-0. Cristiano Ronaldo a deschis rapid scorul în minutul 6 al partidei şi a pus Real pe drumul cel bun în vederea calificării, însă colegii lui s-au întrecut apoi în ratări, cel puţin pe prima repriză.

Lyon s-a trezit după pauză şi tânărul Pjanic a reuşit să egaleze în minutul 75. Cele 15 minute rămase de joc au fost insuficiente pentru madrileni să mai întoarcă miraculos soarta partidei, pe când la poarta cealaltă jucătorii lui Lyon s-au întrecut în ratări în faze de unu la unu cu Iker Casillas. Scorul a rămas 1-1, astfel că fanii lui Real Madrid nu îşi vor putea vedea favoriţii în finala de pe Santiago Bernabeu.

În cealaltă partidă, AC Milan venea cu gânduri mari la Manchester chiar dacă pierduse partida tur cu 2-3. "Diavolii" din Anglia i-au calmat însă rapid pe italieni, Wayne Rooney deschizând scorul în minutul 13. Tot de la Rooney, omul de la care se aşteaptă minuni pentru Anglia la Cupa Mondială, a venit şi al doilea gol al partidei, imediat după reluare, în timp ce Park a dus scorul la 3-0 după o oră de joc. Scorul final, 4-0, a fost stabilit de Fletcher în minutul 88, iar Manchester United a obţinut o calificare en-fanfare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close