Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lyon rămâne lider în Ligue 1, iar Marseille câştigă derby-ul cu Bordeaux (VIDEO)

Lyon rămâne lider în Ligue 1, iar Marseille câştigă derby-ul cu Bordeaux (VIDEO)

Lyon rămâne lider în Ligue 1, iar Marseille câştigă derby-ul cu Bordeaux (VIDEO)
09 Feb 2009   •   00:33

Olympique Lyon şi-a păstrat prima poziţie în clasamentul Ligue 1, după o etapă în care Marseille a învins Bordeaux acasă. Ederson a jucat un rol important pentru campioana en-titre, care s-a impus cu 3-1 la Nice, formaţie care a terminat partida în nouă jucători.
Oaspeţii au deschis scorul în minutul 18, când Ederson a pasat decisiv pentru Jean II Makoun, care a înscris din apropiere. Avantajul a fost dublat în minutul 27, după ce Karim Benzema a fructificat pasa lui Ederson, înainte ca Juninho să lovească bara din lovitură liberă. Nice a reuşit să reducă din handicap în minutele de prelungire ale primei reprize, prin Apam Onyekachi.
În minutul 57, Julien Sable de la Nice a fost eliminat pentru un fault la Ederson, care a fost apoi faultat în careu de David Ospina în minutul 75, pentru ca Benzema să îşi vadă penalty-ul apărat. Atacantul şi-a spălat însă păcatele în minutul 80, când l-a servit pe Makoun pentru golul trei, înainte ca Adeilson să fie eliminat cu cinci minute înainte de final pentru că s-a luat la bătaie.

Nice 0-1 lyon. makoun
Încărcat de lebordeauxlais

Nice 0-2 lyon. benzema
Încărcat de lebordeauxlais

Nice 1-2 lyon. apam
Încărcat de lebordeauxlais

Nice 1-3 lyon. makoun
Încărcat de lebordeauxlais
Marseille a rămas în cursa pentru titlu după o victorie la limită, scor 1-0, în faţa formaţiei clasate pe locul doi, şi rămâne astfel la cinci puncte în spatele celor de la Lyon. Singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 57, când atacantul lui Bordeaux, Marouane Chamakh, a înscris în propria poartă.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close