Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lucescu: "Trebuia să dăm 7-8 goluri". Raţ: "Bucur a fost letal dar învingem la Timişoara"

Lucescu: "Trebuia să dăm 7-8 goluri". Raţ: "Bucur a fost letal dar învingem la Timişoara"

Lucescu: "Trebuia să dăm 7-8 goluri". Raţ: "Bucur a fost letal dar învingem la Timişoara"
30 Iul 2009   •   11:14

Antrenorii şi jucătorii lui Şahtior nu sunt deloc mulţumiţi de rezultatul pe care l-au obţinut miercuri, în meciul din turul III preliminar al Ligii Campionilor cu FC Timişoara, 2-2. Mircea Lucescu a văzut meciul de acasă şi consideră că ocaziile avute de "mineri" se puteau transforma uşor în 7-8 goluri, iar fundaşul român Raţ pune înfrângerea pe seama inspiraţiei lui Gigel Bucur, de care recunoaşte că Lucescu i-a avertizat.
?Trebuia să le dăm şapte-opt goluri! Timişoara a arătat o bună organizare defensivă, nu şi valoare superioară nouă. Asta e, de ziua mea nu prea am câştigat. Nu cred că se vor putea apăra 90 de minute în retur!?, a declarat antrenorul care joi a împlinit 64 de ani, informează prosport.
Raţ, fundaşul stânga al echipei naţionale şi al Şahtiorului, nu a jucat miercuri dar promite că Şahtiorul va arăta mult mai multă eficienţă în retur, pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara. Bucur a fost, spune Raţ, ghimpele din coasta formaţiei ucrainiene, şi care trebuia anihilat mai bine.
"Antrenorul ne-a avertizat asupra lui Bucur, dar nu am făcut cel mai bun meci. Nu e bine cã am primit două goluri. Sigur că putem câştiga la Timişoara. Va fi greu sub presiunea publicului de acolo, dar trebuie cu orice preţ să învingem", a declarat fundaşul, pentru Mediafax.
Colegul ceh al lui Raţ, Tomas Hubschman, nu crede că Şahtior a întâlnit o echipă slabă şi critică felul în care echipa sa s-a descurcat miercuri seară, la Doneţk.
"Nu e adevărat că nu am putut învinge o echipă slabă. Timişoara nu e echipă slabă, campionatul României e unul puternic. În trecut ne-a învins Rapid în Cupa UEFA. Faptul că au înscris de două ori din două ocazii confirmă ce am spus", a declarat Hubschman.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close