Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lucescu, în faţa Cupei UEFA. "Şahtior merită trofeul. Jucăm finala într-un oraş pe care-l iubesc"

Lucescu, în faţa Cupei UEFA. "Şahtior merită trofeul. Jucăm finala într-un oraş pe care-l iubesc"

Lucescu, în faţa Cupei UEFA. "Şahtior merită trofeul. Jucăm finala într-un oraş pe care-l iubesc"
19 Mai 2009   •   13:51

Mircea Lucescu este din nou în oraşul în care a petrecut patru sezoane ca antrenor, Istanbul. De această dată Lucescu Sr. este pe malul Bosforului pentru a-şi conduce echipa, Şahtior Doneţk, spre o victorie în finala Cupei UEFA cu Werder Bremen, miercuri seară. La conferinţa de presă oficială, Lucescu s-a declarat încântat că s-a întors la Istanbul şi spune că echipa sa merită cu prisosinţă să câştige ultima ediţie a Cupei.
"Am fost inspirat să pregătesc două meciuri amicale cu Fenerbahce la începutul sezonului şi anul trecut, a fost o programare intuitivă, astfel că jucătorii noştrii nu se vor simţi străini pe un teren pe care nu-l cunosc.", a declarat "Il Luce" la conferinţa de presă.
"M-a întors cu foarte multă bucurie la Instanbul, este un oraş pe care-l iubesc foarte mult. Am activat 4 ani într-un campionat care mi-a dat multe satisfacţii. Sunt bucuros că mă întorc ca un învingător la Instanbul. Am avut o relaţie extraordinară şi cu suporterii. Instanbulul merită să aibă a doua finală europeană. Sunt mulţumit că jucătorii mei şi-au dorit foarte mult să joace finala Cupei UEFA. Finala unei cupe europene e încununarea carierei unui jucător de fotbal. Dar în acelaşi timp e foarte trist pentru un antrenor să piardă o finală europeană. Merităm cu prisosinţă această finală. Îmi doresc să ducem Cupa în Ucraina ", a încheiat cel mai cunoscut antrenor român.
Tehnicianul nu i-a uitat nici pe suporterii celor două echipe turce pe care le-a antrenat, Galatasaray şi Beşiktaş Istanbul, şi a cumpărat drept urmare 100 de bilete la finală pentru galeriile celor două echipe, fiecare urmând să primească câte 50, potrivit Mediafax.
Echipa lui Lucescu, Şahtior Doneţk, va disputa finala Cupei UEFA cu formaţia germană Werder Bremen pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul, pe care evoluează în mod curent Fenerbahce. Meciul va începe de la ora 21:45, ora României.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close