Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Luca Toni, suspendat de Bayern pentru că a declarat relaţia sa cu Van Gaal terminată

Luca Toni, suspendat de Bayern pentru că a declarat relaţia sa cu Van Gaal terminată

Luca Toni, suspendat de Bayern pentru că a declarat relaţia sa cu Van Gaal terminată
25 Noi 2009   •   16:05

Conducerea clubului Bayern Munchen l-a suspendat pe jucătorul său, Luca Toni, pentru declaraţiile pe care le-a făcut în presa italiană despre relaţia cu antrenorul Luis Van Gaal. Campionul mondial, ignorat sistematic de tehnicianul olandez şi trecut pe linie moartă, a clacat şi a declarat în ţara natală că intenţionează să nu mai aibă nici o relaţie cu Van Gaal. Acest lucru a dus la suspendarea sa şi excluderea din lot pentru meciul de miercuri seară.
"Am probleme cu el de de patru luni încoace şi am ajuns la limită", a declarat el într-un interviu pentru televiziunea italiană RAI.
Reacţia germanilor nu s-a lăsat aşteptată, iar Toni a fost scos din lotul lui Bayern pentru partida de Liga Campionilor cu Maccabi Haifa, motivul expus presei fiind acela că ar fi accidentat.
"Nu îi putem accepta comportamentul, iar acest lucru trebuie să fie clar pentru el. Decizia aparţine conducerii", a declarat Van Gaal, potrivit The Telegraph.
Toni se poate aştepta să nu scape deloc uşor după această imprudenţă, colegul său Philipp Lahm fiind şi el amendat recent cu 30.000 de euro pentru a contesta politica grupării bavareze într-un interviu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen Liga Campionilor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close