Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool a câştigat categoric dar "Unirea a fost o echipă puternică şi organizată"

Liverpool a câştigat categoric dar "Unirea a fost o echipă puternică şi organizată"

Liverpool a câştigat categoric dar "Unirea a fost o echipă puternică şi organizată"
26 Feb 2010   •   09:04

Unirea Urziceni a părăsit, joi, Europa League din şaisprezecimile de finală după o înfrângere pe teren propriu în faţa englezilor de la Liverpool, scor 3-1. În ciuda victoriei fără emoţii a echipei lui Rafael Benitez, antrenorul românilor, Ronny Levy, s-a declarat foarte mulţumit de jocul echipei. Folosindu-se de logica "bine măcar că am participat", tehnicianul israelian confundă "impresia bună" cu o înfrângere. În faţa echipei engleze cu cel mai mare succes în Europa, ca să fim corecţi.
"Ştiam că golul pe care l-am marcat a venit destul de devreme şi că se mai pot întâmpla multe până la final. Golul egalizator a venit şi el devreme şi nu am avut timp să mă gândesc că şansele noastre pentru calificare vor creşte. Nu contează rezultatul, mi se pare foarte important că am arătat ca o echipă puternică şi foarte bine organizată. Cred că am fi meritat un rezlutat mai bun, însă asta este, mergem mai departe. Chiar dacă au mai fost şi unele greşeli, jucătorii au respectat în mare măsură ceea ce le-am cerut", a declarat antrenorul Ronny Levy la conferinţa de presă de după meci, potrivit Mediafax.
Interesat mai mult de orice să sublinieze că şi Liverpool a avut probleme la Bucureşti, Levy a reuşit să se convingă de faptul că Unirea ar fi fost la nivelul "cormoranilor".
"Golurile de azi au venit din faze care nu anunţau mai nimic. Sunt convins că şi pentru ei acest meci a fost dificil, în ciuda scorului înregistrat. Va fi foarte dificil să ne recuperăm pentru meciurile din campionat, însă cred că voi fi nevoit sã apelez la sistemul de rotaţie. Probabil că vor apărea şi alţi jucători, care au evoluat mai puţin până acum şi care sunt mai proaspeţi. Sperăm să ne revenim în campionat, pentru că până acum nu am obţinut rezultate prea bune. Sunt convins că după cum arată echipa, vom reuşi să facem meciuri mai bune şi să obţinem rezultatele pe care le aşteptăm", a încheiat tehnicianul Unirii.
Benitez: Unirea a fost mai ofensivă
"Evoluţia Unirii a fost diferită faţă de primul meci, acolo unde mai mult s-au apărat. Aici au fost nevoiţi să împingă jocul şi ne-au lăsat nouă mai multe spaţii. La scorul de 0-1, nu ne-am pierdut cu firea, pentru că ştiam că avem destul timp să revenim, ceea ce s-a şi întâmplat. Unirea a făcut o treabă foarte bună în Liga Campionilor şi am discutat cu antrenorul de la Sevilla, dar şi cu Ionel Gane de la Osasuna, iar aceştia mi-au spus că este o echipă foarte bine organizată", a precizat şi antrenorul "cormoranilor", Rafa Benitez.
Liverpool s-a calificat în optimile de finală ale Europa League după 1-0 pe Anfield Road şi 3-1 pe Ghencea. În returul de pe Bucureşti, Bruno Fernandes a deschis pentru Unirea în minutul 19, iar pentru Liverpool au întors scorul Mascherano (30), Babel (41) şi N'Gog (57).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league Unirea Urziceni Liverpool
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close