Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lille învinge prin Hazard Liverpool. Standard Liege dă lovitura la Atena

Lille învinge prin Hazard Liverpool. Standard Liege dă lovitura la Atena

Lille învinge prin Hazard Liverpool. Standard Liege dă lovitura la Atena
12 Mar 2010   •   00:58

Un gol înscris pe finalul partidei de către Eden Hazard le-a adus celor de la OSC Lille un avantaj minim în disputa cu Liverpool, fosta adversară a Unirii Urziceni, din optimile Europa League. Internaţionalul belgian a încercat să centreze, însă mingea a ocolit pe toată lumea, inclusiv pe portarul Pepe Reina, poposind în plasa porţii, la colţul lung, în minutul 84.

Acesta s-a dovedit a fi singurul gol al unei partide în care ambele echipe şi-au creat ocazii. Mickael Landreau a făcut minuni în poarta gazdelor, însă britanicii au răsuflat şi ei uşuraţi când Aubameyang a lovit bara la puţin timp după golul lui Hazard.

Surpriza serii s-a produs la Atena, acolo unde Standard Liege a reuşit să câştige în faţa lui Panathinaikos cu 3-1. Witsel a deschis scorul în minutul 8 şi Jovanovic a dublat avantajul pentru belgieni după un sfert de oră de joc în care gazdele nu au ştiut cine le-a lovit. Vyntra a redus din handicap la scurt timp după pauză, însă scorul final avea să fie stabilit în favoarea oaspeţilor de Camargo în minutul 74. Grecii au acum o misiune imposibilă în returul de săptămâna viitoare de la Liege.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Liverpool
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close