Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue I: Bordeaux este favorită la titlu cu o etapă înainte de final (VIDEO)

Ligue I: Bordeaux este favorită la titlu cu o etapă înainte de final (VIDEO)

Ligue I: Bordeaux este favorită la titlu cu o etapă înainte de final (VIDEO)
24 Mai 2009   •   13:50

Cu o etapă înainte de final, suspansul se menţine în Ligue I. Pe locul lăsat liber de Olympique Lyon, campioana ultimelor şapte sezoane, se bat Bordeaux şi Olympique Marseille. Fosta adversară a lui CFR Cluj din Liga Campionilor pare a avea prima şansă, deoarece în ultima rundă are nevoie de numai un punct în deplasarea de la Caen pentru a cuceri cel de-al şaselea titlu din istorie, primul în ultimii zece ani.

Elevii lui Laurent Blanc şi-au păstrat avansul de trei puncte în clasament după victoria cu 1-0 în faţa lui Monaco. Unicul gol al partidei a fost înscris de Chamackh, în minutul 36. Cealaltă pretendentă la titlu, Marseille, a câştigat în deplasare la Nancy, scor 2-1, prin reuşitele lui Bonnart şi Brandao, gazdele punctând prin N'Guemo. Deşi echipa lor nu mai are nicio şansă de a-şi păstra coroana, fanii lui Olympique Lyon au avut motive de satisfacţie. Brazilianul Juninho a deschis scorul în victoria cu 3-1 contra lui Caen, marcând astfel golul său cu numărul 100 în tricoul formaţiei care încă este campioana Franţei.

Miza în ultima etapă a campionatului din Hexagon nu o reprezintă doar titlul, ci şi participarea în Europa League sau lupta pentru evitarea retrogradării. În fiecare dintre cazuri, sunt implicate câte trei echipe.







Rezultate Ligue I, etapa a 37-a

Auxerre - St. Etienne 1-0
Bordeaux ? Monaco 1-0
Le havre ? Lille 1-0
Le Mans ? Grenoble1-1
Lyon ? Caen 3-1
Nancy ? Marseille 1-2
Nice ? Toulouse 0-2
Rennes ? Lorient 3-1
Sochaux ? Nantes 2-1
Valenciennes ? PSG 2-1

CLASAMENT:

1.BORDEAUX 77p.
2.Marseille 74p.
3.Lyon 70p.
4.Toulouse 63p.

18.St. Etienne 37p.
19.Nantes 34p.
20.Le Havre 25p.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close