Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lazio-Roma 4-2. ?Derby della capitale?, meci plin de nervi şi cu 3 cartonaşe roşii.SerieA (VIDEO)

Lazio-Roma 4-2. ?Derby della capitale?, meci plin de nervi şi cu 3 cartonaşe roşii.SerieA (VIDEO)

Lazio-Roma 4-2. ?Derby della capitale?, meci plin de nervi şi cu 3 cartonaşe roşii.SerieA (VIDEO)
11 Apr 2009   •   18:42

Al 132-lea Derby della Capitale a fost unul pe care ambele echipe doreau cu disperare să îl câştige, pentru a menţine şansele la un sezon bun. Lazio se afla pe nouă înainte de meci, la opt puncte de rivalii care ocupau locul şase şi ultimul ce asigura o calificare europeană.
Cât despre Roma, orice în afară de o victori însemna finalul speranţelor de Liga Campionilor, deoarece Genoa, pe locul patru, deja avea un avans confortabil de cinci puncte înainte de ultimele meciuri.

Drept urmare romanii au început în forţă, dar deja în primele secunde căpitanul Totti era la pământ după o intrare dură. Numai că primul gol a venit pentru Biancocelesti, după numai două minute, prin Pandev.

Alte două minute mai târziu, Lazio dublează avantajul, prin Zarate, care îl bate pe Doni din 30 de metri. Şoc pentru Roma şi pentru fani, dar echipa a luptat din greu pentru a-şi reveni.
În minutul nouă, Panucci era aproape de o revenire, dar golul avea să vină în faza imediat următoare, prin Mexes care se găseşte cu mingea la picior în careu care duce scorul la 2-1 în minutul 10.
De aici, Roma prea controlul total, dar intensitatea se piede pe parcurs. Abia în minutul 37, mai vine o ocazie mare, când Pizarro centrează pentru capul lui Baptista, care reuşeşte să nimerească doar bara.

Roma continuă şarjele, cu numeoarse ocazii, dar care nu găsesc plasa. Scor la pauză Lazio - Roma 2-1.

A doua repriză începe mai echilibrat, iar treptat Lazio trece la conducerea jocului, motiv pentru care şi reuşeşte un 3 la 1 , prin Lichtsteiner, care înscrie cu capul din aproprierea porţii, în minutul 58.
Misiunea pentru giallorossi a devenit şi mai dificilă în minutul 62, când Panucci vede al doilea galben. Jucătorii romani încep să dea semne de nervozitate că nu au reuşit să profite de cele 40 de minute de dominare, iar cartonaşele se văd din ce în ce mai des.
Derbyul scapă din mână în minutul 75, când Mexes (Roma) şi Matuzalem (Lazio) văd cartonaşul roşu, o măsură dură, dar care era menită şi a calma spiritele încinse.
În pofida faptul că era în nouă oameni, Roma a mai redus din diferenţă, reuşind un 3-2 în minutul 80 prin De Rossi, după o lovitură liberă executată de Pizarro.

Cu toate acestea Kolarov ucide şi ultima speranţă a Romei, cinci minute mai târziu. Rezultatul lasă Roma pe locul şase, la 6 puncte diferenţă de locul patru- Fiorentina, iar Lazio rămâne pe noul la doar cinci puncte de rivalii din capitală.




Rezultate Serie A

Bologna 1 - 4 Siena
Chievo 0 - 1 AC Milan
Fiorentina 2 - 1 Cagliari
Inter Milan 2 - 2 Palermo
Lazio 4 - 2 AS Roma
Lecce 1 - 3 Sampdoria
Napoli 0 - 0 Atalanta
Torino 2 - 1 Catania



Chievo-Milan 0-1, gol Seedorf



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close