Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kylian Mbappe pleacă de la PSG: "Am nevoie de o nouă provocare"

Kylian Mbappe pleacă de la PSG: "Am nevoie de o nouă provocare"

Kylian Mbappe a postat pe reţelele de socializare un mesaj prin care îşi anunţă plecarea de la gruparea Paris St Germain.

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe pleacă de la PSG: "Am nevoie de o nouă provocare"
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2024   •   22:50

"Întotdeauna am spus că mă voi adresa vouă! Am vrut să vă anunţ tuturor că acesta este ultimul meu an la PSG şi că nu îl voi mai prelungi. Aventura mea aici se va termina în câteva săptămâni.

Duminică voi juca juca ultimul meu meci pe Parc des Princes. Sunt o mulţime de emoţii. Am avut şansa şi imensa onoare să fac parte mult timp din cel mai mare club din Franţa şi unul dintre cele mai bune din lume. Acest club mi-a permis să ajung unde mă aflu acum, să am prima mea experienţă la o grupare cu multă presiune, mi-a permis să cresc ca jucător alături de unii dintre cei mai buni din istoria fotbalului.

Să cresc şi ca om, cu toată gloria şi greşelile pe care le-am făcut. Aş dori să le mulţumesc tuturor colegilor mei de echipă, antrenorilor, Unai Emery, Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Christophe Galtier şi Luis Enrique. Directorilor sportivi Leonardo şi Luis Campos pentru că m-au susţinut mereu”, scrie în postarea lui Mbappe.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Atacantul francez a precizat: "Nu credeam că va fi atât de greu să anunţ că o să părăsesc ţara mea şi Ligue 1, un campionat pe care l-am cunoscut dintotdeauna. Aveam nevoie de asta, de o nouă provocare după acest an.

Voi continua să urmăresc toate meciurile şi să urmăresc noutăţile de la club. Sunt eu, cu calităţile şi defectele mele.

Am încercat în tot acest timp, şapte ani, să ofer cea mai bună versiune a mea", a încheiat Kylian Mbappe.

×
Subiecte în articol: Kylian Mbappe Paris St Germain
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Scrisoarea lăsată în vestiar de jucătorii naționalei, după meciul Euro 2024 cu Olanda
x close