Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus pierde două puncte acasă cu Siena, după ce a condus cu 3-0 în minutul 10 (VIDEO)

Juventus pierde două puncte acasă cu Siena, după ce a condus cu 3-0 în minutul 10 (VIDEO)

Juventus pierde două puncte acasă cu Siena, după ce a condus cu 3-0 în minutul 10 (VIDEO)
14 Mar 2010   •   19:21


Pe unul dintre patronii echipei Juventus, Lapo Elkann, l-a luat gura pe dinainte. Moştenitorul familiei Agnelli este renumit pentru declaraţiile controversate şi nu a mirat pe nimeni când a dezvăluit pentru Tuttosport că s-a distrat văzând-o pe Inter eşuând în faţa Cataniei. "Mi-a plăcut la nebunie să îi văd pierzând. Ce le-a făcut Catania. Sper ca Juventus să înveţe din această lecţie şi anume că mereu trebuie să crezi că poţi", a declarat Elkann.

Problema este că tocmai Siena, adversara lui Juventus de duminică, a tras învăţămintele necesare din înfrângerea liderului din Serie A, provocând un adevărat şoc pe stadionul Olimpic din Torino şi făcându-l pe Lapo să îşi muşte limba.

După victorii cu Fiorentina şi Fulham, Juventus a început fabulos meciul cu Siena şi în minutul 10 conducea deja cu 3-0. Del Piero a deschis scorul în minutul 2, împingând în poartă mingea respinsă la şutul lui Felipe Melo. Golul 301 al carierei pentru legendarul jucător a venit câteva momente mai târziu, în timp ce Candreva a punctat cu un şut bombă de la 20 de metri.

Cinci minute mai târziu, însă, "coşmarul Stelei", Massimo Maccarone a redus din handicap, contribuind şi el la un început furtunos de partidă. Repriza secundă a început şi ea în forţă, iar după 30 de secunde Maccarone a şutat în bară, mingea a sărit la Abdel Ghezzal, care a înscris pentru 3-2. Siena putea egala în minutul 68, însă şutul lui Tziolis a zguduit transversala porţii lui Chimenti. Totuşi, Maccarone a reuşit să se afle în centrul atenţiei pe finalul partidei, când a obţinut un penalty după un duel cu Grygera. Ghezzal a transformat cu siguranţă şi Siena a reuşit o revenire de poveste pe terenul unei echipe inconstante, scor 3-3.



Alte rezultate:
Catania 3 - 1 Inter Milan
Napoli 1 - 3 Fiorentina
Bologna 1 - 1 Sampdoria
Genoa 5 - 3 Cagliari
Lazio 0 - 2 Bari
Livorno 3 - 3 AS Roma
Parma 1 - 0 Atalanta
Udinese 3 - 2 Palermo

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close