Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jucătorii lui Wigan vor despăgubi fanii care au asistat la umilinţa cu Tottenham, scor 1-9 (VIDEO)

Jucătorii lui Wigan vor despăgubi fanii care au asistat la umilinţa cu Tottenham, scor 1-9 (VIDEO)

Jucătorii lui Wigan vor despăgubi fanii care au asistat la umilinţa cu Tottenham, scor 1-9 (VIDEO)
23 Noi 2009   •   19:25


Jucătorii lui Wigan Athletic îi vor despăgubi personal pe fanii echipei care au cumpărat bilete pentru meciul disputat în deplasare cu Tottenham şi pierdut cu scorul umilitor de 1-9, duminică.

Wigan a fost susţinută de un număr important de fani pe White Hart Lane, însă aceştia au asistat la a doua cea mai dură înfrângere din istoria Premier League. "Considerăm că i-am dezamăgit pe suporterii noştri ieri. Acesta este un gest pe care trebuie să îl facem şi să îi răsplătim pentru loialitatea lor", a declarat căpitanul lui Wigan, Mario Melchiot, pe site-ul oficial al clubului.

Wigan este prima echipă care a primit nouă goluri într-un meci de Premier League de când Manchester United a învins Ipswich cu 9-0, pe Old Trafford, în 1995. "Nu prea sunt multe de spus, decât că suntem ruşinaţi de felul în care am jucat, considerăm că a fost sub standardul nostru şi această despăgubire este ceva ce simţim că datorăm fanilor", a mai spus Melchiot.

Clubul a confirmat că fiecare suporter care a cumpărat bilet de la stadionul DW pentru meciul de duminică ar trebui să contacteze biroul de vânzări pentru a-şi recupera integral banii. Despăgubirile vor fi acordate până vineri, 4 decembrie 2009.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tottenham Hotspur Premier League
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close