Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jose Pereiro se alătură exodului din România în Arabia Saudită. Portughezul, antrenor la Al Ittihad

Jose Pereiro se alătură exodului din România în Arabia Saudită. Portughezul, antrenor la Al Ittihad

Jose Pereiro se alătură exodului din România în Arabia Saudită. Portughezul, antrenor la Al Ittihad
09 Feb 2009   •   18:13

Tehnicianul portughez Jose Peseiro este noul antrenor al formaţiei saudite Al Ittihad, cu care a semnat luni un contract de un milion de euro pe an. Fostul "principal" de la Rapid este ultimul exemplu din ceea ce pare să fie o migraţie în masă din fotbalul românesc spre Est. Numai în Arabia Saudită au plecat, în ultimii ani, Cosmin Olăroiu, Elton, Ioan Andone sau Mirel Rădoi.
Duelul de la meciu Rapid - CFR Cluj, care a avut loc la începutul turului de campionat, între Peseiro şi Andone, se va muta în zone tropicale.Lusitanul va face, de asemenea, cunoştinţă cu antrenorul român Cosmin Olăroiu, de la Al Hilal.
Jose Peseiro a plecat de la Rapid în urma unui conflict complex cu conducerea clubului, care a încercat să îl determine să plece fără să-i plătească daunele prevăzute în contractul de muncă. În cele din urmă, portughezul şi staff-ul său au plecat, nu înainte de a ameninţa clubul giuleaştean cu o plângere la FIFA.
Iată mai multe detalii în următoarele imagini de la GspTV:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arabia Saudita FC Rapid
Cele mai noi știri
Parteneri
x close