Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jose Mourinho: Serie A s-a îmbunătăţit

Jose Mourinho: Serie A s-a îmbunătăţit

Jose Mourinho: Serie A s-a îmbunătăţit
27 Dec 2008   •   13:27

Experienţa în SerieA a lui Jose Mourinho a fost cu urcuşuri şi coborâşuri, fiind deopotrivă lăudat şi criticat. Echipa este momentan pe prima poziţie în Serie A, o ligă despre care Mourinho crede că a crescut în ultimul sezon.
?Şi eu pot face greşeli, dar cred că liga este mai bună în acest ultim sezon. Nu spun astfa pentru că Mourinho este în Italia sau pentru că joucl lui Inter s-a schimbat radical. Echipele sunt mai ofensive, fără a pierde organizarea tactică. Antronori precum Luciano Spalletti, Marco Giampaolo, Walter Zenga joacă un fotbal foarte organizat, dar, oferă de asemenea, un mare specatcol?, declara Mourinho.
Deşi mulţi cred că Premier League oferă un ?produs?, mai bun, fostul antrenor al lui Chelsea nu este de acord, deşi în trecut susţinea contrariul.
?În Italia sunt aceleaşi emoţii ca în Premier League şi pregătirea spectaculoasă a unei ligi care vrea să vândă. Sunt impresionat de calitatea campionatului italian?.c De altfel,Jose Mourinho crede că actuala sa echipă seamănă cu Chelsea din sezonul 2004/05, când el era pe bancă. Inter se apropie de Scudetto, în vreme ce ceilalţi se uită.
?Interul meu seamănă cu Chelsea din 2004/05; o maşină de victorii.
" Vreau să fac din acest club unul dintre cele mai bune, iar până acum sunt mulţumit de ce am realizat?.
Inter are următorul meci cu Cagliari pe San Siro, în 11 ianuarie .
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close