Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Împuşcat în cap la câteva ore după ce a devenit campion! Căpitanul campioanei Nigeriei, asasinat

Împuşcat în cap la câteva ore după ce a devenit campion! Căpitanul campioanei Nigeriei, asasinat

Împuşcat în cap la câteva ore după ce a devenit campion! Căpitanul campioanei Nigeriei, asasinat
15 Iun 2009   •   16:35

Sărbătoarire primului titlu de campioană din istorie s-a transformat în doliu atunci când căpitanul echipei nigeriene Bayelsa United, Abel Tador, a fost asasinat la doar câteva ore după obţinerea performanţei unice. Tador, care avea 24 de ani, a fost împuşcat în cap în timp ce mergea spre casă, în maşina personală.
Bayelsa United a obţinut duminică, matematic, titlul de campioană a Nigeriei, pentru prima oară în istorie, după ce a reuşit un rezultat de egalitate în meciul cu Warri Wolves, 2-2. Mijlocaşul defensiv de 24 de ani a sărbătorit împreună cu colegii săi titlu de campioană, după care s-a urcat în maşină pentru a merge acasă, potrivit Mediafax. Atunci l-a lovit, însă, ghinionul, deoarece cineva care nu s-a bucurat atât de mult pentru titlul câştigat de Bayelsa United l-a împuşcat pe Tador.
"Este foarte dureros că am pierdut un astfel de jucãtor în ziua în care trebuia să sărbãtorim un titlu istoric, primul de campion", a precizat preşedintele grupării Bayelsa United, Victor Baribote, informează sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: asasinat doliu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close