Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ibrahimovic: Merit Balonul de Aur (VIDEO)

Ibrahimovic: Merit Balonul de Aur (VIDEO)

Ibrahimovic: Merit Balonul de Aur (VIDEO)
15 Noi 2008   •   21:56

Starul interist Zlatan Ibrahimovic crede că nu este cu nimic mai prejos decât Kaká şi Ronaldinho şi ar merita Balonul de Aur, deşi admite că mai întâi ar trebui să câştige Liga Campionilor.
Atacantul lui Inter crede că merită pe deplin trofeul ?Ballon D'Or?, el neavând nimic în minus faţă de câştigători mai vechi sau din cei nominalizaţi acum. Favoriţii acestui an sunt Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, dar preşedintele Interului, Massimo Moratti, a declarat de nenumărate ori că 'Ibra' ar merita sa ia acest premiu individual.
?Sunt demn de Balonul de Aur?, a declarat el pentru L'Equipe. ?Nu cred că Ronaldinho sau Kaka au ceva în plus faţă de mine. Sunt la nivelul lor şi nu aş arăta rău lâmgă ei. Din nefericire, pentru a lua Balonul, trebuie să iei Liga Campionilor- este o cerinţă absolut necesară?.
Referitor la competiţia de anul acesta, Ibra aprecia că i-ar înmâna trofeul lui Cristiano Ronaldo, ?deşi nu a jucat bine la Euros. Dacă ar fi să ne concentrăm doar pe Euro 2008, atunci trofeul ar merge la Iker Casillas."


Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close