Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Guus Hiddink va refuza Chelsea. Frank Rijkaard devine favorit pentru postul de antrenor

Guus Hiddink va refuza Chelsea. Frank Rijkaard devine favorit pentru postul de antrenor

Guus Hiddink va refuza Chelsea. Frank Rijkaard devine favorit pentru postul de antrenor
10 Feb 2009   •   13:24

Impresarul lui Guus Hiddink spune că, datorită relaţiilor cu patronul lui Chelsea, clientul său va accepta să vorbească cu Roman Abramovici, însă va refuza orice ofertă pentru a prelua clubul londonez. Hiddink a mai fost asociat cu funcţia de antrenor la Chelsea în trecut şi are deja o relaţie profesională cu patronul ?albaştrilor?, prin funţia lui de selecţioner al Rusiei.
Totuşi, olandezul rămâne concentrat asupra misiunii de a califica Rusia la Cupa Mondială din 2010 şi nu va fi tentat de un transfer la Chelsea. ?Cred că, prin prisma relaţiei personale pe care o are cu Abramovici, va vorbi cu acesta şi îl va asculta, dar cred că şi Abramovici realizează că Hiddink încă nu şi-a dus la bun sfârşit misiunea la cârma Rusiei?, a declarat Cees van Nieuwenhuizen.
Astfel, favorit pentru postul de antrenor al formaţiei londoneze devine un alt olandez, Frank Rijkaard, rămas liber de contract după ce a fost demis de la FC Barcelona. Agentul acestuia, Perry Overeem, a declarat pentru Sky Sports News că Rijkaard va lua în considerare o ofertă din partea celor de la Chelsea, dar a confirmat şi că niciun contact nu a avut loc până acum.
?Este un mare fan al fotbalului englez şi este interesat de o slujbă aici. Totul depinde de ofertă. Ar trebui să i se ofere un plan pe termen lung, nu doar o slubă pentru un sezon sau un sezon şi jumătate. Va analiza orice ofertă serioasă din campionatele mari din Europa, iar Chelsea şi Premier League fac parte din acestea?, a spus Overeem.
Despăgubiri de 45 de milioane de euro pentru antrenorii demişi de Chelsea
Altfel, conducerea clubului Chelsea Londra este nevoită să achite suma de 17 milioane de euro fostului său manager, Luiz Felipe Scolari, pe care l-a concediat în cursul zilei de luni, şi care mai avea doi ani şi jumătate de contract cu gruparea de pe Stamford Bridge. În urma rezilierii angajamentelor lui Mourinho, Avram Grant şi acum a lui Scolari, oficialii finalistei Ligii Campionilor sunt nevoiţi să plătească despăgubiri în valoare de 45 de milioane de euro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Guus Hiddink Chelsea Londra
Cele mai noi știri
Parteneri
x close