Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa H: ŢSKA câştigă în Olanda. Nancy smulge un egal cu Balaj la centru

Grupa H: ŢSKA câştigă în Olanda. Nancy smulge un egal cu Balaj la centru

Grupa H: ŢSKA câştigă în Olanda. Nancy smulge un egal cu Balaj la centru
06 Noi 2008   •   23:26

Ruşii sunt pe val. ŢSKA Moscova a obţinut a doua victorie în tot atâtea partide din grupa H a Cupei UEFA, impunându-se cu 3-1 la Rotterdam, în meciul cu Feyenoord. Oaspeţii au început în forţă, iar Vasili Berezuţchi şi-a văzut şutul deviat de Giovanni Van Bronckhorst în poartă, în minutul 14, după ce apărarea lui Feyenoord nu a reuşit să îndepărteze o centrare a lui Iuri Jirkov din corner.
Feyenoord a egalat 15 minute mai târziu prin fostul star de la Arsenal şi Rangers, Van Bronckhorst, care a înscris primul său gol în acest sezon, după centrarea lui Roy Makaay. Cu cinci minute înainte de pauză, ŢSKA a revenit în avantaj, prin golul brazilianului Vagner Love, ajuns la cota cinci în tot atâtea partide. Tot Love a închis şi tabela, cu nouă minute înainte de finală, consfinţind cele trei puncte pentru ŢSKA, câştigătoarea Cupei UEFA în 2005.
În cealaltă partidă a grupei, Nancy a revenit de două ori pe tabelă pentru a remiza, scor 2-2, la Lech Poznan. Echipa gazdă a început cum nu se putea mai bine, Slawomir Peszko deschizând scorul în minutul 5, însă după alte cinci minute Chris Malonga a egalat pentru francezi. Lech Poznan a înscris pentru 2-1 în minutul 22, când portarul lui Nancy, Gennaro Bracigliano a intrat cu mingea în poartă, după lovitura liberă executată de Stilic. Nancy a forţat egalarea în repriza a doua, iar eforturile francezilor au fost răsplătite cu nouă minute înainte de final. Monsef Zerka a fost marcatorul. Partida a fost arbitrată de românul Cristian Balaj.
Clasament
1. ŢSKA Moscova - 6p
2. Nancy ? 4p
3. Lech ? 1p
4. Deportivo La Coruna ? 0p
5. Feyenoord ? 0p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: TSKA Moscova Cupa UEFA
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close