Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa H. Arsenal, la un pas de optimile Ligii Campionilor, după 4-1 cu AZ Alkmaar (VIDEO)

Grupa H. Arsenal, la un pas de optimile Ligii Campionilor, după 4-1 cu AZ Alkmaar (VIDEO)

Grupa H. Arsenal, la un pas de optimile Ligii Campionilor, după 4-1 cu AZ Alkmaar (VIDEO)
05 Noi 2009   •   01:20

Arsenal a înregistrat o victorie confortabilă, scor 4-1, împotriva lui AZ Alkmaar, pe Emirates Stadium, miercuri, şi este cu un picior în optimile Ligii Campionilor. Cesc Fabregas a înscris o "dublă" pentru "tunari", în timp ce Samir Nasri şi Abou Diaby şi-au trecut de asemenea numele pe lista marcatorilor, Arsenal reuşind astfel să repare pagubele suferite după egalul din Olanda, din urmă cu o etapă.

Căpitanul lui Arsenal, Fabregas, a deschis scorul în minutul 25, cu un şut pe jos, iar apoi Nasri a dublat avantajul înainte de fluierul final al primei reprize. Fabregas a dus scorul la 3-0 în repriza secundă şi Diaby a finalizat o fază frumoasă a "tunarilor" pentru a asigura victoria. AZ a punctat şi ea pe final, prin Jeremain Lens, dar a fost doar un gol de consolare.

Vezi golurile partidei aici

În cealaltă partidă a serii, Standard Liege a câştigat cu 2-0 în faţa grecilor de la Olympiakos Pireu şi a rămas în cărţile calificării. Mbokani a deschis scorul pentru formaţia lui Ladislau Boloni în minutul 31, în timp ce scorul final a fost stabilit de Jovanovic, în minutul 88.

Vezi golurile partidei aici

Clasament:
1. Arsenal - 10p
2. Olympiakos - 6p
3. Standard Liege - 4p
4. AZ Alkmaar - 2p

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close