Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa C. Milan câştigă duelul granzilor, chiar la Real Madrid acasă. Pato l-a făcut uitat pe Kaka (VIDEO)

Grupa C. Milan câştigă duelul granzilor, chiar la Real Madrid acasă. Pato l-a făcut uitat pe Kaka (VIDEO)

Grupa C. Milan câştigă duelul granzilor, chiar la Real Madrid acasă. Pato l-a făcut uitat pe Kaka (VIDEO)
22 Oct 2009   •   00:06

AC Milan a trecut peste şocul înfrângerii pe teren propriu cu FC Zurich şi şi-a recuperat punctele acolo unde poate se aştepta mai puţin. Italienii s-au impus cu 3-2 pe Santiago Bernabeu, în faţa echipei stelare Real Madrid, la capătul unui meci încins, cu greşeli de portar, greşeli de arbitraj şi goluri anulate. Pato şi Ronaldinho l-au făcut astfel uitat pe Kaka, fostul jucător al rossonerilor, titular miercuri seară la Real Madrid.

Meciul a început destul de prost pentru AC Milan, însă arbitrul Frank de Bleeckere le-a dat o mână de ajutor italienilor, când a închis ochii la un fault clar al lui Zambrotta în careu. Sorţii aveau însă să le zâmbească celor de la Real Madrid în minutul 19. La doar a doua apariţie în acest sezon, Dida şi-a dat cu mingea peste genunchi şi a scăpat-o în calea lui Raul, care nu l-a iertat şi a deschis scorul.

Gazdele au părut în continuare mai periculoase şi a treia victorie în grupă părea o formalitate, chiar şi în absenţa lui Cristiano Ronaldo. Nu a fost însă aşa şi primul semnal de alarmă l-a tras Andrea Pirlo după o oră de joc. Acesta a marcat cu un şut incredibil de la 30 de metri, Iker Casillas plonjând degeaba la colţul scurt să salveze.

Pato a făcut 2-1 după o ieşire greşită a lui Iker Casillas, care l-a lăsat pe brazilian singur cu poarta goală la marginea careului, în minutul 66. Zece minute mai târziu rezerva Drenthe a egalat pentru gazde. În decurs de două minute (84 şi 86), Real Madrid şi Milan au mai punctat câte o dată, însă arbitrul a anulat reuşitele, pe motiv de ofsaid în cazul gazdelor şi pentru un fault la Casillas în cazul italienilor. Aceştia din urmă aveau să puncteze încă o dată prin Pato şi să obţină toate cele trei puncte în minutul 88.

Vezi golurile partidei aici

FC Zurich - Marseille 0-1
Lupta în grupa C s-a echilibrat nu doar la vârf, ci şi în partea de jos a clasamentului, după ce Olympique de Marseille a învins cu 1-0 în deplasarea de la Zurich şi a obţinut primele puncte în acest sezon al grupelor Ligii Campionilor. Marcatorul singurului gol a fost Heinze, în minutul 69, după un aut la care gazdele au fost prinse pe picior greşit.

Clasament:
1. AC Milan - 6p
2. Real Madrid - 6p
3. Marseille - 3p
4. Zurich - 3p

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Real Madrid Liga Campionilor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close