Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa A. Juventus, fără victorie după 0-0 la Bayern. Bordeaux învinge greu Maccabi (VIDEO)

Grupa A. Juventus, fără victorie după 0-0 la Bayern. Bordeaux învinge greu Maccabi (VIDEO)

Grupa A. Juventus, fără victorie după 0-0 la Bayern. Bordeaux învinge greu Maccabi (VIDEO)
01 Oct 2009   •   00:48


Marele meci al grupei A, duelul de clasă dintre Bayern Munchen şi Juventus Torino, două dintre forţele europene, a dezamăgit la nivel de reuşite, chiar dacă jocul a fost unul alert şi cu ocazii. Cele două formaţii au remizat, scor 0-0, astfel că italienii rămân fără victorie după două etape în această grupă şi se pregătesc de o "dublă" cu Maccabi Haifa, în care paşii greşiţi sunt interzişi.

Franck Ribery a produs câteva momente de panică în apărarea torinezilor, în prima repriză, când Bayern a dominat pe alocuri partida. Torinezii au împins însă jocul spre careul advers în repriza secundă şi situaţia în teren s-a echilibrat, Iaquinta şi Trezeguet având ocazii de a da chiar lovitura pentru Juventus.

Bordeaux - Maccabi 1-0
Bordeaux a egalat Bayern la puncte după cealaltă partidă a grupei, când a învins cu greu, scor 1-0, Maccabi Haifa, pe teren propriu. Michael Ciani a înscris golul victoriei cu o lovitură de cap venit cu şapte minute înainte de fluierul final, în timp ce Baram Kayal a fost eliminat pentru israelieni în ultimele minute de joc.

Vedeţi golul partidei

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Bayern Munchen
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close