Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gică Hagi și Dan Petrescu, atacați dur de un fotbalist bosniac

Gică Hagi și Dan Petrescu, atacați dur de un fotbalist bosniac

o_1bc9qtotbp831hls1t4j15h8fae8.jpg
sursa foto: Intact Images
28 Mar 2017   •   09:52

Gica Hagi si Dan Petrescu sunt acuzati in termeni dur de un fotbalist bosniac care a lucrat cu ei la Galatasaray Istanbul si Dinamo Moscova.

Fostul mijlocas Zvezdan Misimovici a afirmat ca Hagi l-a exclus din lotul lui Galatasaray din motive puerile si ca nu a avut curaj sa-i transmita decizia, scrie Ziare.com.

"Mi s-a reprosat ca mancam guma, ca fac galagie si ca rad prea des. Managerul echipei mi-a spus ca ar trebui sa merg sa-i cer scuze lui Hagi. Dar pentru ce? Hagi n-a avut curaj sa-mi spuna in fata! Am fost foarte dezamagit", a spus Misimovici pentru Sporx.

Apoi, Misimovici a fost trimis la echipa a doua si l-a acuzat pe Hagi ca a luat aceasta decizie pentru a le face loc unor jucatori romani.

"Oficial mi s-a spus ca primesc prea multi bani, asa ca m-am antrenat singur pentru doua luni. A fost foarte trist. In iarna au adus doi-trei jucatori romani, la sfatul lui Hagi. Asa ca am ajuns la Moscova", a adaugat bosniacul.

Dupa plecarea de la Galatasaray, Misimovici a ajuns la Dinamo Moscova, unde s-a intersectat cu Dan Petrescu. Nici cu acesta nu are amintiri placute.

"In ultimele sase luni, Dan Petrescu a fost antrenorul meu. Am jucat un meci cu Stuttgart in Europa League, iar inaintea lui Petrescu m-a luat si a vrut sa stie de ce am vorbit de rau despre Hagi.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi Dan Petrescu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close