Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Genoa - Inter 0-5. Chivu magistral, Stankovic marchează cu un vole de la 50 de metri! (VIDEO)

Genoa - Inter 0-5. Chivu magistral, Stankovic marchează cu un vole de la 50 de metri! (VIDEO)

Genoa - Inter 0-5. Chivu magistral, Stankovic marchează cu un vole de la 50 de metri! (VIDEO)
18 Oct 2009   •   17:25

Inter a obţinut o victorie la scor în etapa a opta a Serie A, un dur 5-0 în deplasarea de la Genoa, echipă care aspiră chiar la Liga Campionilor. Momentul partidei a fost golul al treilea marcat de interişti, în prelungirile primei reprize. Atunci, Stankovic a reuşit o bijuterie de gol, un vole superb de la 50 de metri care l-a făcut şah-mat pe portar. Românul Chivu a fost şi el titular şi a avut o evoluţie lăudată de către presa din "Cizmă".
Campioana Italiei a obţinut sâmbătă cea de-a şasea victorie internă a sezonului într-o manieră categorică. Partida de pe Stadio Luigi Ferrais a fost tranşată repede de "nerazzuri", după ce Cambiasso (min. 6), Balotelli (min. 31) şi Stankovic (min. 45) au dus scorul la 3-0 înainte de pauză. Vieira (66) şi Maicon (71) au desăvârşit o victorie care îi asigură lui Inter primul loc şi după această etapă. Sampdoria are o partidă în minus şi trei puncte de recuperat.

Rezultate Serie A de duminică
Lazio - Sampdoria: 1-1
Ştefan Radu a rămas rezervă.
Livorno - Palermo: 1-2
Goian nu a fost utilizat
Catania - Cagliari: 2-1
Udinese - Atalanta: 1-3
Parma - Siena: 1-0
Napoli - Bologna: 2-1
Chievo - Bari: 1-2
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Serie A
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close