Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gazzetta dello Sport anunţă: pentru Trombetta s-a terminat aventura clujeană

Gazzetta dello Sport anunţă: pentru Trombetta s-a terminat aventura clujeană

Gazzetta dello Sport anunţă: pentru Trombetta s-a terminat aventura clujeană
19 Dec 2008   •   18:48

Interesaţi de soarta compatriotului lor, italienii de la Gazzetta dello Sport spun că, în sfârşit, s-a terminat şi ?fabula? lui Maurizion Trombetta la Cluj. Tehnicianul de conjunctură de la echipa ardeleană şi-a terminat mandatul prelungit mai mult decât se aşteptau unii, lăsând în urmă atât mulţumire, cât şi deziluzie.
Tonul articolului apărut vineri este unul surprins deoarece, aşa cum se reaminteşte, nu au trecut decât trei luni de la victoria de legendă a clujenilor pe Stadio Olimpico, 2-1 împotriva Romei în prima partidă din grupele Champions League. Partida aceasta şi rezultatul de 0-0 reuşit acasă împotriva lui Chelsea vor rămâne mult timp în memoria italienilor, care în poartă, acum, mult respect fostului tehnician din Gruia.
Riscul de a avea rezultate bune la început, însă, este acela de a ridica nivelul aşteptărilor şi de a dezamăgi apoi. Din nefericire, cele patru puncte obţinute în primele două partide au creat o speranţă, mai mult sau mai puţin declarată de către conducătorii şi jucătorii clujeni, de a trece de faza grupelor.
Deznodământul onorabil dar, cu certitudine, amar din Champions League a fost completat de o prestaţie mediocră în campionat, spun jurnaliştii italieni, care a dus pe CFR Cluj doar pe locul 5, la egalitate de puncte cu locurile 3 şi 4. Motivul demiterii, adaugă ei, nu are cum să fie decât evoluţia echipei în campionat, unde se află la şase puncte distanţă de liderul clasamentului, Dinamo.
Înlocuitorul lui Trombetta ar trebui să fie, spun italienii, ucraineanul Oleg Protasov, dar în orice caz nu va fi un antrenor român, şi după spusele lui Iuliu Mureşan, preşedintele clubului din Cluj-Napoca.
Sursă foto: www.cfrcluj1907.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj plecare
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close