Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gata cu speculaţiile: Jose Mourinho şi-a prelungit contractul cu Inter Milano

Gata cu speculaţiile: Jose Mourinho şi-a prelungit contractul cu Inter Milano

Gata cu speculaţiile: Jose Mourinho şi-a prelungit contractul cu Inter Milano
26 Mai 2009   •   12:31

Antrenorul echipei Inter Milano a semnat un nou contract care îl va ţine pe San Siro până în iunie 2012. Portughezul, în vârstă de 46 de ani, care a câştigat titlul în Serie A la primul sezon în fotbalul italian, semnase un contract pe trei ani de zile când a venit prima oară la Milano, în iunie 2008.

Mourinho a declarat că au fost "0.01%" şanse ca el să părăsească Inter, după ce a fost asociat cu o mutare la Real Madrid. Decizia de a-şi prelungi contractul pune însă capăt oricărei speculaţii privind viitorul tehnicianului. Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Inter Milano a spus că fostul antrenor de la Chelsea şi-a exprimat dorinţa de a continua "proiectul pe care l-a început". "Este un semn de ataşament faţă de club şi o dorinţă de a fi mereu învingător", se mai arată în comunicat.

Portughezul a spus sâmbătă că "lucruri mărunte" trebuiau fi făcute pentru ca el să rămână pe San Siro, indicând dorinţa ca lotul echipei sale să fie întărit, după eliminarea prematură din Liga Campionilor, în acest sezon. Inter a câştigat titlul în Serie A patru ani la rând, dar s-a chinuit să impresioneze în Europa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Inter Milano
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close