Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gafa lui Pellegrini: "Nu ştiam că Sergio Ramos are drept de joc cu Alcorcon"

Gafa lui Pellegrini: "Nu ştiam că Sergio Ramos are drept de joc cu Alcorcon"

Gafa lui Pellegrini: "Nu ştiam că Sergio Ramos are drept de joc cu Alcorcon"
11 Noi 2009   •   16:35

Antrenorul lui Real Madrid, Manuel Pellegrini, a dat-o în bară bine la meciul câştigat în mod inutil de echipa sa cu Alcorcon, în şaisprezecimile de finală ale Cupei Spaniei. Chilianul nu l-a folosit deloc pe fundaşul drepata Sergio Ramos, deşi acesta avea drept de joc. Ramos a fost eliminat în meciul cu Atletico, pe 7 noiembrie, dar Comitetul Federaţiei Spaniole de Fotbal nu s-a reunit în timp util pentru a oficializa şi a pune în aplicare suspendarea jucătorului.
Fundaşul Realului a fost eliminat în minutul 66 al partidei de campionat cu Atletico Madrid, de pe Stadionul Vicente Calderon, şi este pasibil de o suspendare de minim partide interne. În mod normal, Ramos trebuia să nu aibă drept de joc cu Alcorcon, dar circumstanţele ce ţin de activitatea Comitetului Competiţional au făcut ca suspendarea sa să fie amânată până la următoarea şedinţă. Real Madrid a şi primit, de altfel, un comunicat de la Federaţia Spaniolă de Fotbal, în care era precizat acest fapt.
Cu toate acestea, Pellegrini nu a aflat de amânarea suspendării lui Ramos şi l-a lăsat în afara lotului pe Ramos, care în opinia sa era suspendat, anunţă cotidianul spaniol Marca.
Real Madrid a învins marţi Alcorcon cu scorul de 1-0, după golul din minutul 82 al lui Van der Vaart din minutul 82. Scorul a fost mult prea mic pentru "Los Merengues", care au fost eliminaţi fără drept de apel din Cupa Spaniei, cu scorul general de 1-4.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close