Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fratele de sânge al lui Gigi îşi atacă fostul club. Calderon: Real Madrid distruge jucători, antrenori şi preşedinţi

Fratele de sânge al lui Gigi îşi atacă fostul club. Calderon: Real Madrid distruge jucători, antrenori şi preşedinţi

Fratele de sânge al lui Gigi îşi atacă fostul club. Calderon: Real Madrid distruge jucători, antrenori şi preşedinţi
07 Oct 2009   •   00:07


Fostul preşedinte al clubului Real Madrid, Ramon Calderon, este stupefiat de zvonurile conform cărora postul lui Manuel Pellegrini este în pericol după ce echipa lui a pierdut primul meci după un start excelent de sezon. "Real Madrid are o echipă grozavă şi a început sezonul într-un mod extraordinar", a declarat Calderon pentru Sport.

"Acest lucru mă îndurerează pentru că deja se îndoiesc de antrenor, după o înfrângere, în ciuda faptului că au jucat foarte bine în faţa unei echipe bune (n.r. Sevilla), după cinci victorii în care au înscris cele mai multe goluri şi au primit cele mai puţine, precum şi după două victorii în Liga Campionilor. Dar acesta este un obicei al clubului. Distruge preşedinţi, directori, antrenori şi jucători".

"Este foarte dificil să te descurci la Real. Actualul preşedinte a trebuit să plece după trei ani în care echipa nu a câştigat nimic, iar eu am făcut acelaşi lucru pentru că era imposibil să suport presiunea, insultele adresate copiilor mei şi soţiei mele, persecutarea, detectivii particulari", a mai declarat Calderon.

Mai mult, Florentino Perez, actualul şef al Real Madrid, a ales să nu afişeze poze din era de succes a lui Calderon pe Santiago Bernabeu, gest care l-a tulburat pe "fratele de sânge" al lui Gigi Becali. "E un pic ciudat să ignori două titluri consecutive, ceva ce nu se mai întâmplase de 21 de ani", a declarat Calderon, ca apoi să sublinieze faptul că el este responsabil pentru achiziţia lui Cristiano Ronaldo, starul actual al echipei: "Nu spun că e al meu, dar e un jucător care a venit la Real Madrid în urma unei înţelegeri încheiate sub conducerea mea. Totuşi el nu vine pentru preşedinte, ci pentru club, ca oricine altcineva".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close