Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FIFA şi-a dat acordul pentru construirea a şapte arene pentru Cupa Mondială din 2014

FIFA şi-a dat acordul pentru construirea a şapte arene pentru Cupa Mondială din 2014

FIFA şi-a dat acordul pentru construirea a şapte arene pentru Cupa Mondială din 2014
15 Mai 2010   •   17:05

Preşedintele Federaţiei Braziliene de Fotbal a anunţat, sâmbătă, că FIFA aprobă şapte proiecte de stadioane de fotbal propuse de şapte oraşe braziliene, în vederea Cupei Mondiale din 2014. Misiunea grea abia începe, însă, întrucât Brazilia va trebui să dovedească faptul că va putea duce la bun sfârşit lucrările de construcţie şi renovare.
Cele şapte oraşe în care vor fi construite arene noi sau vor fi recondiţionate unele mai vechi sunt capitala Brasilia, Belo Horizonte, Cuiaba, Curitiba, Manaus, Porto Alegre şi Sao Paolo. Chiar şi stadionul Morumbi din Sao Paolo a primit susţinerea FIFA în cele din urmă, deşi forul de la Lausanne îşi exprimase de mai multe ori îndoiala. Comitetul de Organizare al Cupei Mondiale din 2014 trebuie să prezinte, nu foarte târziu, garanţii financiare pentru lucrările de construţie şi reabilitare a arenelor, potrivit Mediafax.
Vestea vine cum nu se poate mai bine pentru brazilieni, care au fost "speriaţi" la începutul aceste luni de o publicaţie locală, care speculase că FIFA va acorda organizarea turneului Argentinei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2014 Brazilia FIFA
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close