Antena 3 CNN Sport Fotbal extern E oficial! Olăroiu rămâne "arab" pentru 2,5 milioane de euro pe an şi va antrena Al-Sadd

E oficial! Olăroiu rămâne "arab" pentru 2,5 milioane de euro pe an şi va antrena Al-Sadd

E oficial! Olăroiu rămâne "arab" pentru 2,5 milioane de euro pe an şi va antrena Al-Sadd
16 Apr 2009   •   15:34

Fostul antrenor al Stelei Cosmin Olăroiu a decis să îşi continue cariera tot în ţările arabe. Plecat de la Al-Hilal la începutul lui martie, Olăroiu a ajuns la un acord şi a fost prezentat oficial la clubul din Qatar Al-Sadd. Contractul semnat îi va aduce tehnicianului 2,5 milioane de euro pe an şi este valabil pentru două sezoane.
Considerat una dintre variantele bune pentru preluarea postului de selecţioner al echipei naţionale a României după demiterea lui Victor Piţurcă, Olăroiu se va muta la Doha, capitala statului Qatar, unde a fost primit cu foarte multă atenţie după ce cota sa a devenit una foarte bună în Orientul Mijlociu, informează prosport.
Al-Sadd nu va avea nici o problemă să îi plătească indemnizaţia tehnicianului care a calificat Steaua în Liga Campionilor după cinci ani, fiind unul dintre cele mai bogate cluburi din zonă. Ca măsură a bogăţiei clubului, clubul şi-a construit de curând un stadion foarte luxos, creat după modelul arenei clubului englez Manchester United, Old Trafford.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close