Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dayro Moreno şi portarul Rogerio Ceni înscriu goluri incredibile în Copa Libertadores (VIDEO)

Dayro Moreno şi portarul Rogerio Ceni înscriu goluri incredibile în Copa Libertadores (VIDEO)

Dayro Moreno şi portarul Rogerio Ceni înscriu goluri incredibile în Copa Libertadores (VIDEO)
26 Feb 2010   •   11:32

Fostul jucător al Stelei se dovedeşte a fi un jucător extrem de important pentru noua sa formaţie, Once Caldas. Gruparea columbiană a învins, joi, pe teren propriu, echipa braziliană Sao Paolo cu 2-1, iar Moreno a înscris golul decisiv al echipei în a doua repriză. Mai mult, faza creată de capriciosul atacant a fost una de real spectacol.
Plecat din Ghencea pe uşa din dos, Dayro Moreno se simte ca acasă la Once Caldas, echipă de la care, de altfel, Steaua l-a cumpărat în ianuarie 2008. Columbianul trimis la echipa a doua la Steaua pe rând de Lăcătuş şi Bergodi a înscris un gol incredibil în partida noii sale echipe din Copa Libertadores, decizând meciul.
Scorul a fost deschis de Rogerio Ceni, portarul-golgheter al brazilienilor, dintr-o lovitură liberă marcă proprie, în minutul 33. Fernando Uribe a egalat pentru Caldas în minutul 49 cu o lovitură de cap, iar Dayro Moreno a adus victoria gazdelor în minutul 71. Atacantul a intrat cu mingea în careu printre doi fundaşi adverşi şi a şutat imparabil la colţul lung.
Moreno a înscris goluri spectaculoase şi pentru Steaua, problemele sale fiind legate mai mult de lipsa de disciplină şi dăruire.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sao Paolo Dayro Moreno steaua
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close