Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dan Petrescu: Luis Fabiano este cel mai bun atacant din lume

Dan Petrescu: Luis Fabiano este cel mai bun atacant din lume

Dan Petrescu: Luis Fabiano este cel mai bun atacant din lume
17 Sep 2009   •   10:12

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu FC Sevilla, scor 0-2, că brazilianul Luis Fabiano, autorul primului gol, este cel mai bun atacant din lume, informează cotidianul As.

"Sevilla a reuşit să-şi ţină cei mai buni jucători. Pe când eram fotbalist am înfruntat mulţi atacanţi de valoare, dar niciunul nu se compară cu Luis Fabiano. Cu el în teren, Sevilla va mai câştiga multe partide. Este cel mai bun atacant din lume în acest moment. Noi am suferit, deoarece nu avem experienţă într-o astfel de competiţie şi pentru că jucătorii au fost copleşiţi de importanţa meciului. Cred că momentul psihologic al întâlnirii s-a petrecut în prelungirile primei reprize, atunci când am primit primul gol", a spus Petrescu.

Echipa Unirea Urziceni a debutat cu o înfrângere în Liga Campionilor , pierzând, miercuri, în deplasare, scor 0-2 (0-1), meciul cu formaţia spaniolă FC Sevilla, în prima etapă a grupei G a Ligii Campionilor.


De cealaltă parte, atacantul brazilian Luis Fabiano declara că echipa sa poate avea un parcurs lung în acest an în UEFA Champions League. În ultimele trei meciuri, acesta a ajuns la cinci goluri, din care două contra Real Zaragoza şi două pentru Brazilia contra Argentinei, weekend-ul trecut.

"Ne-am întors în Champions League şi am câştigat fără dificultate. Este important pentru că nu există adversari facili," declara Fabiano .


"Este prea devreme să spunem cât de departe putem ajunge, dar dacă jucăm aşa cum ştie Sevilla putem ajunge departe în această competiţie. Suntem o echipă bună".

Antena3.ro

×
Parteneri
x close