Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Africii pe Naţiuni 2010: Benin - Mozambic 2-2. Meciul erorilor în apărare

Cupa Africii pe Naţiuni 2010: Benin - Mozambic 2-2. Meciul erorilor în apărare

Cupa Africii pe Naţiuni 2010: Benin - Mozambic 2-2. Meciul erorilor în apărare
12 Ian 2010   •   23:12


Două greşeli imense ale portarului din Benin, Yoann Djidonou, au ajutat Mozambic să obţină un rezultat de egalitate, scor 2-2, în întâlnirea de marţi din Grupa C a Cupei Africii pe Naţiuni din Angola.

Benin a început cel mai bine dintre cele două echipe şi a deschis meritat scorul în minutul 15. Portarul mozambican Kapango l-a faultat în careu pe Razak Omotoyossi, iar atacantul a executat penalty-ul pe mijlocul porţii înscriind pentru 1-0.

Şase minute mai târziu, Mozambic a făcut cadou un al doilea gol, când Khan a înscris în propria poartă încercând să respingă o minge din careu.

Echipa de pe coasta de Est a reuşit totuşi să revină după o eroare a portarului din Benin. O lovitură de colţ a fost respinsă în sus, dar cum Djidonou era ieşit din poartă, Almiro Lobo a reuşit să reia în poarta goală. Djidonou a fost apoi complet vinovat în minutul 54, când Mozambic a egalat. Portarul Beninului a ieşit din careu să degajeze un balon, dar a fost surprins de o execuţie rapidă a autului, iar Fumo a înscris fără probleme.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Africii pe Natiuni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close