Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo vrea să deschidă noua eră pentru Real, la distanţă de ?galactici?

Cristiano Ronaldo vrea să deschidă noua eră pentru Real, la distanţă de ?galactici?

Cristiano Ronaldo vrea să deschidă noua eră pentru Real, la distanţă de ?galactici?
15 Sep 2009   •   14:39

Cristiano Ronaldo şi Kaka, al căror preţ a ajuns-o pe Real Madrid peste 150 milioane euro, doresc să conducă echipa spaniolă la al 10-lea titlu european în acest sezon, campania lor debutând marţi în compania mult mai modestei FC Zurich .
Ronaldo, cel mai scump jucător din lume, susţine că mentalitatea de învingător a clubului va fi cheia spre un loc în finala Champions League, ce se va defăşura pe Santiago Bernabeu, în mai anul viitor.

"Este un club obişnuit să câştige, mulţi jucători de aici sunt învingători, dar acum este vorba de o nouă echipă şi o nouă formaţie," declara Ronaldo, nerăbdător să respingă comparaţia cu era galactică.

"De aceea trebuie să creăm mentalitatea potrivită pentru a câştiga campionatul, Champions League şi cupele . Este un club obsedat să învingă."
Ultimul triumf al Realului în Champions League triumph a venit în 2002, iar cum anul trecut trofeul a ajuns la Barcelona, ambiţiile sunt şi mai mari.
Real şi FC Zurich s-au mai întâlnit o singură dată în istorie, acum 45 de ani, spaniolii câştigând cu 8-1 după două meciuri. Situaţia nu pare cu mult diferită acum, având în vedere că bugetul campioanei Elveţiei - aproape 11 milioane de euro, nu se ridică nici măcar la nivelul salariului unor jucători de top ai Realului.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close