Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo a fost prezentat la Real Madrid în faţa a 80.000 de oameni (VIDEO)

Cristiano Ronaldo a fost prezentat la Real Madrid în faţa a 80.000 de oameni (VIDEO)

Cristiano Ronaldo a fost prezentat la Real Madrid în faţa a 80.000 de oameni (VIDEO)
07 Iul 2009   •   15:05


Nebunie la Madrid, unde 80.000 de oameni au venit să vadă prezentarea oficială a lui Cristiano Ronaldo, omul care a costat 94 de milioane de euro. Noul număr 9 de la Real Madrid a făcut turul de onoare al stadionului şi le-a promis suporterilor că Realul va fi viaţa lui în următorii 6 ani.

Sosirea lui Cristiano a creat o adevărată nebunie în Madrid, sute de fani urmărindu-i fiecare mişcare încă de la coborârea din avion. Nu a surprins pe nimeni faptul că s-au strâns 80.000 de oameni la stadion pentru a-l vedea îmbrăcat cu tricoul lui Real, iar Ronaldo a făcut un gest care i-a asigurat deja un loc în inima suporterilor. "Să joc la Real Madrid a fost visul meu de mic copil. Sunt impresionat de acest club şi de primirea făcută", a declarat Ronaldo.

Ronaldo a semnat în cursul zilei de luni un contract valabil 6 ani cu gruparea din capitala Spaniei şi va câştiga în jur de 13 milioane de euro pe sezon. Odată cu trecerea sa la Real, portughezul devenit cel mai scump transfer din lume, reuşind să-l depăşească pe Zidane, pentru care Real Madrid a plătit aproape 75 de milioane de euro, în 2001.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Real Madrid
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close