Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Constantin Gâlcă, interimar la UD Almeria după demiterea lui Hugo Sanchez

Constantin Gâlcă, interimar la UD Almeria după demiterea lui Hugo Sanchez

Constantin Gâlcă, interimar la UD Almeria după demiterea lui Hugo Sanchez
21 Dec 2009   •   12:50

Aventura lui Hugo Sanchez la cârma formaţiei UD Almeria a ajuns la final după 363 de zile. Oficialii clubului au luat decizia de a-l înlocui pe fostul atacant după ce Almeria a suferit a şaptea înfrângere în 11 partide, contra lui Espanyol Barcelona, duminică, scor 0-2.

Mexicanul şi-a condus echipa la opt înfrângeri în 15 etape din acest sezon, bilanţ care îi plasează pe Rojiblancos pe locul 17 în clasament, la un punct deasupra zonei de retrogradare. "Sunt sigur că Hugo Sanchez este un antrenor bun, însă a avut ghinion. Găsirea unui nou tehnician în acest moment este complicată, deoarece nimeni nu ne poate garanta că va salva echipa de la retrogradare", a declarat vicepreşedintele clubului Almeria, Ricardo Martinez.

Până la găsirea unui nou manager, tehnicianul echipei Almeria B, fostul internaţional român Constantin Gâlcă va asigura interimatul. Fostul jucător de la Steaua Bucureşti este cunoscut în Spania în special pentru evoluţiile lui de la Espanyol Barcelona şi din această vară antrena echipa a doua a clubului Almeria, în liga a 4-a.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close