Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu va lipsi cel puţin trei luni de pe gazon şi va purta o cască protectoare (VIDEO)

Chivu va lipsi cel puţin trei luni de pe gazon şi va purta o cască protectoare (VIDEO)

Chivu va lipsi cel puţin trei luni de pe gazon şi va purta o cască protectoare (VIDEO)
07 Ian 2010   •   15:28

Medicul care l-a operat pe Cristi Chivu a declarat presei că starea sănătăţii fotbalistului este bună, dar nu a precizat cât va mai sta în spital. Chivu ar putea lipsi de pe gazon cel puţin trei luni şi este posibil să poarte până la finalul carierei o cască protectoare.

Alături de mama şi de soţia sa, Cristi Chivu îşi revine repede după intervenţia chirurgicală suferită în cursul zilei de ieri la Verona. Căpitanul reprezentativei de fotbal a României se simte mai bine, însă în ciuda faptului că accidentarea sa nu pare una foarte gravă, ar putea lipsi de pe teren cel puţin 3 luni. Conform unor specialişti neurologi, Chivu nu va putea lovi mingea cu capul cel puţin jumătate de an, pentru a nu reapărea probleme.

Mai mult Chivu ar putea purta până la finalul carierei o cască protectoare, asemănătoare cu cea a portarului Petr Cech. Jucătorul lui Chelsea a suferit în 2006 o intervenţie asemănătoare celei la care a fost supus şi Chivu şi a stat departe de gazon 3 luni. Cech poartă acum o cască protectoare, la care nu va putea renunţa decât în momentul în care va agăţa mănuşile în cui.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Chivu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close